Ταξιδέψτε από Πρέβεζα προς Χίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πρέβεζα προς Χίος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πρέβεζα προς Χίος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πρέβεζα
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πρέβεζα
Αθηνα
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πρέβεζα Χίος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση472 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Πρέβεζα προς το Χίος ;

Έχετε επιλέξει Χίος ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Πρέβεζα και πώς να βρείτε το καλύτερο Πρέβεζα προς το Χίος μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις και πορθμείο to travel to Χίος από Πρέβεζα Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Χίος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Πρέβεζα, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines, Blue Star Ferries ή Olympic Air από πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πρέβεζα Χίος

Για το ταξίδι του Πρέβεζα (Ελλάδα) έως Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 472 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Χίος από Πρέβεζα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Πρέβεζα-Αθηνα και Αθηνα-Χίος
έξοδος Πρέβεζα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Aktion PVK 3.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Chios (Χίος, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πρέβεζα Χίος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Χίος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E6 στις 7.4 km από Αθηναπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουChios σε 0.6 km από Χίος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πρέβεζα προς Χίος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Aktion PVK βρίσκεται σε 3.9 km από το κέντρο της πόλης του Πρέβεζα προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Χίος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Chios JKH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Χίος (Chios σε 0.6 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)