Ταξιδέψτε από Πρέβεζα προς Μυτιλήνη

Οργανώστε το ταξίδι σας Πρέβεζα προς Μυτιλήνη με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πρέβεζα προς Μυτιλήνη σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πρέβεζα
Μυτιλήνη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πρέβεζα
Αθηνα
Μυτιλήνη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πρέβεζα Μυτιλήνη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση501 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Πρέβεζα προς το Μυτιλήνη ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Πρέβεζα προς το Μυτιλήνη και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα Μυτιλήνη; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο και πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Μυτιλήνη τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πρέβεζα - Μυτιλήνη προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Πρέβεζα, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines, Hellenic Seaways, Volotea ή Olympic Air από πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πρέβεζα προς Μυτιλήνη;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Aktion PVK βρίσκεται σε 3.9 km από το κέντρο της πόλης του Πρέβεζα προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Μυτιλήνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Mytilene MJT)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μυτιλήνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Mytilene MJT)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Μυτιλήνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Mytilene MJT)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μυτιλήνη (Mytilene σε 0.7 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πρέβεζα Μυτιλήνη

Για το ταξίδι του Πρέβεζα (Ελλάδα) έως Μυτιλήνη (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 501 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μυτιλήνη από Πρέβεζα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Πρέβεζα-Αθηνα και Αθηνα-Μυτιλήνη
έξοδος Πρέβεζα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Aktion PVK 3.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Volotea, Olympic Air ή Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Mytilene (Μυτιλήνη, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πρέβεζα Μυτιλήνη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Μυτιλήνη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουMytilene σε 0.7 km από Μυτιλήνη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)