Ταξιδέψτε από Πρέβεζα προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Πρέβεζα προς Καλαμάτα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πρέβεζα προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πρέβεζα
Αθηνα
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πρέβεζα
Αθηνα
Κύθηρα
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πρέβεζα Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση244 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πρέβεζα προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πρέβεζα Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πρέβεζα Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πρέβεζα και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πρέβεζα Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Αεροδρόμιο Aktion) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πρέβεζα προς Καλαμάτα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Aktion PVK βρίσκεται σε 3.9 km από το κέντρο της πόλης του Πρέβεζα προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Lane Sea Lines παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Καλαμάτα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Kalamata αντιστοίχως 16 km και 2.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια LANE Sea Line πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Καλαμάτα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Kalamata αντιστοίχως 16 km και 1.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πρέβεζα Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Πρέβεζα (Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 244 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πρέβεζα Καλαμάτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Κύθηρα και Κύθηρα-Καλαμάτα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Lane Sea Lines ή LANE Sea Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKythira σε 16 km από Κύθηρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Καλαμάτα από Πρέβεζα: Κύθηρα-Καλαμάτα με την Lane Sea Lines ή LANE Sea Line.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Πρέβεζα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Πρέβεζα-Αθηνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Πρέβεζα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Aktion PVK 3.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)