Ταξιδέψτε από Πρέβεζα προς Καβάλα

Οργανώστε το ταξίδι σας Πρέβεζα προς Καβάλα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πρέβεζα προς Καβάλα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πρέβεζα
Καβάλα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πρέβεζα
Αθηνα
Καβάλα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πρέβεζα Καβάλα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση381 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Πρέβεζα προς το Καβάλα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Πρέβεζα προς το Καβάλα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα Καβάλα; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις και πορθμείο to travel to Καβάλα από Πρέβεζα Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Καβάλα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πρέβεζα - Καβάλα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Πρέβεζα, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines, Hellenic Seaways ή Olympic Air από πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πρέβεζα προς Καβάλα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Aktion PVK βρίσκεται σε 3.9 km από το κέντρο της πόλης του Πρέβεζα προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Καβάλα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Megas Alexandros KVA)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Καβάλα (Kavala σε 0.5 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πρέβεζα Καβάλα

Για το ταξίδι του Πρέβεζα (Ελλάδα) έως Καβάλα (Ελλάδα) με απόσταση 381 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καβάλα από Πρέβεζα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Πρέβεζα-Αθηνα και Αθηνα-Καβάλα
έξοδος Πρέβεζα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Aktion PVK 3.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Megas Alexandros (Καβάλα, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πρέβεζα Καβάλα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Καβάλα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E6 στις 7.4 km από Αθηναπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKavala σε 0.5 km από Καβάλα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)