Ταξιδέψτε από Πράγα προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πράγα προς Σκιάθος με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Πράγα προς Σκιάθος σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πράγα
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πράγα
Γκρατς
Σκιάθος
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Πράγα
Μόναχο
Σκιάθος
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Πράγα
Βενετία
Σκιάθος
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πράγα Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1408 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Πράγα προς Σκιάθος;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πράγα Σκιάθος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πράγα Σκιάθοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πράγα και Σκιάθος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πράγα Σκιάθος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Skiathos, Αεροδρόμιο Prague Ruzyne, Σταθμό λεωφορείων UAN Florenc Praha (Prague), Σταθμό λεωφορείων Prague Main Railway Station, Σταθμό Prague hlavní nádraží ) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σκιάθος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πράγα Σκιάθος

Για το ταξίδι του Πράγα (Τσεχική Δημοκρατία) έως Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) με απόσταση 1408 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Πράγα > Σκιάθος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Πράγα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Prague Ruzyne PRG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Σκιάθος (αεροδρόμιο του Skiathos, Κωδικός IATA: JSI) που εκμεταλλεύεται η Smart Wings.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πράγα Σκιάθος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Πράγα-Μόναχο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της IC Bus, FlixBus, DeinBus ή LEO Express στο Πράγα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Munich Airport (29 km από Μόναχο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του UAN Florenc Praha (Prague) (στις 1.5 km από Πράγα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μόναχο.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Πράγα-Βενετία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πράγα προς Σκιάθος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Πράγα-Γκρατς και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα IC/EC 27 της Deutsche Bahn προς Γκρατς αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Prague hlavní nádraží προς Πράγα. Η άφιξη στο Γκρατς θα είναι στο σταθμό του Graz Hbf (2 km από το κέντρο).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πράγα προς Σκιάθος;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο IC Bus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων UAN Florenc Praha (Prague) προς Πράγα και του München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Βαυαρία Γερμανία)
Το FlixBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Πράγα (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του UAN Florenc Praha (Prague) σε 1.5 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μόναχο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Munich Airport που βρίσκεται περίπου 29 km από το κέντρο.
Η επιχείρηση λεωφορείων Hellö περιστρέφεται από το σταθμό λεωφορείων UAN Florenc Praha (Prague) προς Πράγα και του Venezia Tronchetto Stazione (Βένετο Ιταλία)
Το δίκτυο DeinBus περιλαμβάνει γραμμή λεωφορείου μεταξύ της πόλης Πράγα (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του UAN Florenc Praha (Prague) σε 1.5 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μόναχο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) που βρίσκεται περίπου 0.4 km από το κέντρο.
Το λεωφορείο LEO Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Prague Main Railway Station προς Πράγα και του Munich central bus station (Βαυαρία Γερμανία)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Condor Flugdienst κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Franz Josef Strauss MUC βρίσκεται σε 29 km από το κέντρο της πόλης του Μόναχο προς Σκιάθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Volotea παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Prague Ruzyne PRG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Πράγα, Τσεχική Δημοκρατία) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE) και από το αεροδρόμιο Marco Polo VCE βρίσκεται σε 7.9 km από το κέντρο της πόλης του Βενετία προς Σκιάθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Niki Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Thalerhof GRZ (βρίσκεται στα 8.4 km από το κέντρο του Γκρατς, Αυστρία) έως Σκιάθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Smart Wings παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Prague Ruzyne PRG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Πράγα προς Σκιάθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Wizzair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Prague Ruzyne PRG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Πράγα, Τσεχική Δημοκρατία) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Treviso TSF)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Prague Ruzyne PRG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Πράγα προς Βενετία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Czech Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Prague Ruzyne PRG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Πράγα, Τσεχική Δημοκρατία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Σκιάθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Πράγα-Βενετία (541 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Deutsche Bahn προσφέρει μια γραμμή Πράγα-Γκρατς IC/EC 27 τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Prague hlavní nádraží (1.8 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Graz Hbf κατά την άφιξη (2 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)