Ταξιδέψτε από Πάτρα προς Χίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάτρα προς Χίος με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάτρα προς Χίος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάτρα
Αθηνα
Χίος
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάτρα Χίος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση384 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Πάτρα προς το Χίος ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Πάτρα προς το Χίος; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις, πορθμείο, τρένα και λεωφορεία να παω σε Χίος από Πάτρα, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Χίος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πάτρα - Χίος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Πάτρα, θα ταξιδέψετε με το TrainOSE, Blue Star Ferries ή Olympic Air από λεωφορεία, τρένα, πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάτρα Χίος

Για το ταξίδι του Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) έως Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 384 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάτρα προς Χίος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Κιάτο-Αθηνα και τη χρήση λεωφορείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο προς Κιάτο. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάτρα Χίος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (τρένο και/ή αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Πάτρα-Κιάτο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Πάτρα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Kiato / Κιάτο (1.3 km από Κιάτο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Patra (στις 0.5 km από Πάτρα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κιάτο.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάτρα Χίος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο και/ή τρένο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Χίος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E6 στις 7.4 km από Αθηναπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουChios σε 0.6 km από Χίος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Χίος από Πάτρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Αθηνα-Χίος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο και/ή τρένο.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Χίος (αεροδρόμιο του Chios, Κωδικός IATA: JKH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάτρα προς Χίος;

Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Patra προς Πάτρα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Αθηνα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  που βρίσκεται περίπου 21 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Πάτρα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Patra (0.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Αθηνα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (Αττική Ελλάδα)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Χίος (Chios σε 0.6 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Χίος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Chios JKH)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)