Ταξιδέψτε από Πάτρα προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάτρα προς Σκιάθος με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάτρα προς Σκιάθος σε αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάτρα
Αθηνα
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάτρα Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση182 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Πάτρα προς το Σκιάθος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Πάτρα προς το Σκιάθος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα Σκιάθος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για λεωφορεία, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Σκιάθος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πάτρα - Σκιάθος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις και λεωφορεία του TrainOSE ή Olympic Air για να φτάσει Σκιάθος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάτρα Σκιάθος

Για το ταξίδι του Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) έως Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) με απόσταση 182 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Σκιάθος από Πάτρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Αθηνα-Σκιάθος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο και/ή τρένο.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Σκιάθος (αεροδρόμιο του Skiathos, Κωδικός IATA: JSI) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάτρα προς Σκιάθος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Κιάτο-Αθηνα και τη χρήση λεωφορείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο προς Κιάτο. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάτρα Σκιάθος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (τρένο και/ή αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Πάτρα-Κιάτο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Πάτρα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Kiato / Κιάτο (1.3 km από Κιάτο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Patra (στις 0.5 km από Πάτρα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κιάτο.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάτρα προς Σκιάθος;

Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Patra προς Πάτρα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Αθηνα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  που βρίσκεται περίπου 21 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Πάτρα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Patra (0.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Αθηνα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (Αττική Ελλάδα)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Σκιάθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)