Ταξιδέψτε από Πάτρα προς Πάρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάτρα προς Πάρος με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάτρα προς Πάρος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάτρα
Αθηνα
Πάρος
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάτρα Πάρος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση327 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πάτρα προς Πάρος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάτρα Πάρος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάτρα Πάροςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πάτρα και Πάρος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάτρα Πάρος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Paros, Ναυτικό Σταθμό Paros, Σταθμό Patra) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πάρος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάτρα Πάρος

Για το ταξίδι του Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) έως Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 327 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάτρα προς Πάρος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Κιάτο-Αθηνα και τη χρήση λεωφορείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο προς Κιάτο. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάτρα Πάρος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (τρένο και/ή αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Πάτρα-Κιάτο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Πάτρα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Kiato / Κιάτο (1.3 km από Κιάτο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Patra (στις 0.5 km από Πάτρα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κιάτο.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάτρα Πάρος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο και/ή τρένο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Πάρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουParos σε 0.2 km από Πάρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάρος από Πάτρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Αθηνα-Πάρος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο και/ή τρένο.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Πάρος (αεροδρόμιο του Paros, Κωδικός IATA: PAS) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάτρα προς Πάρος;

Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Patra προς Πάτρα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Αθηνα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  που βρίσκεται περίπου 21 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Πάτρα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Patra (0.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Αθηνα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (Αττική Ελλάδα)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Πάρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Paros αντιστοίχως 9.1 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Πάρος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Paros PAS)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)