Ταξιδέψτε από Πάτρα προς Μύκονος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάτρα προς Μύκονος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάτρα προς Μύκονος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάτρα
Μπάρι
Μύκονος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάτρα Μύκονος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση328 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Πάτρα προς το Μύκονος ;

Μύκονος είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Πάτρα προς το Μύκονος μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο και πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Μύκονος τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πάτρα - Μύκονος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Volotea ή Superfast Ferries για να φτάσει Μύκονος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάτρα Μύκονος

Για το ταξίδι του Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) έως Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 328 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μύκονος από Πάτρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μπάρι-Μύκονος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μύκονος (αεροδρόμιο του Mikonos, Κωδικός IATA: JMK) που εκμεταλλεύεται η Volotea.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάτρα Μύκονος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Πάτρα-Μπάρι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Patras Terminal Ferry Sud στις 3.2 km από Πάτραπλοίου της Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBari Banchina Deposito Franco σε 1.5 km από Μπάρι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάτρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάτρα προς Μύκονος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Patras Terminal Ferry Sud και του Μπάρι (Bari Banchina Deposito Franco σε 1.5 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μύκονος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Mikonos JMK)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)