Ταξιδέψτε από Πάτρα προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάτρα προς Μήλος με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάτρα προς Μήλος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάτρα
Αθηνα
Μήλος
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάτρα Μήλος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση291 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Πάτρα προς το Μήλος ;

Μήλος είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Πάτρα προς το Μήλος μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για λεωφορεία, πορθμείο, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μήλος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πάτρα - Μήλος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Πάτρα, πτήσεις, πορθμείο, τρένα ή λεωφορεία του TrainOSE, LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines και Olympic Air θα σας μεταφέρει Μήλος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάτρα Μήλος

Για το ταξίδι του Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) έως Μήλος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 291 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάτρα προς Μήλος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Κιάτο-Αθηνα και τη χρήση λεωφορείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο προς Κιάτο. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάτρα Μήλος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (τρένο και/ή αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Πάτρα-Κιάτο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Πάτρα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Kiato / Κιάτο (1.3 km από Κιάτο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Patra (στις 0.5 km από Πάτρα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κιάτο.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάτρα Μήλος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο και/ή τρένο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Μήλος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Sea Jets, Zante Ferries, LANE Sea Line, Aigaion Pelagos ή Aegean Speed Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουMilos σε 3.2 km από Μήλος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μήλος από Πάτρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Αθηνα-Μήλος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο και/ή τρένο.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μήλος (αεροδρόμιο του Milos, Κωδικός IATA: MLO) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάτρα προς Μήλος;

Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Patra προς Πάτρα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Αθηνα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  που βρίσκεται περίπου 21 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Πάτρα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Patra (0.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Αθηνα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (Αττική Ελλάδα)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Zante Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Milos αντιστοίχως 7.4 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της LANE Sea Line λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Aigaion Pelagos παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Milos αντιστοίχως 7.4 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μήλος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Milos MLO)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)