Ταξιδέψτε από Πάτρα προς Καβάλα

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάτρα προς Καβάλα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάτρα προς Καβάλα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάτρα
Αθηνα
Καβάλα
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάτρα Καβάλα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση376 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Πάτρα προς το Καβάλα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Πάτρα προς το Καβάλα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα Καβάλα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, πορθμείο, τρένα και λεωφορεία to travel to Καβάλα από Πάτρα Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Καβάλα και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πάτρα - Καβάλα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Πάτρα, πτήσεις, πορθμείο, τρένα ή λεωφορεία του TrainOSE, Hellenic Seaways και Olympic Air θα σας μεταφέρει Καβάλα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάτρα Καβάλα

Για το ταξίδι του Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) έως Καβάλα (Ελλάδα) με απόσταση 376 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάτρα προς Καβάλα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Κιάτο-Αθηνα και τη χρήση λεωφορείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο προς Κιάτο. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάτρα Καβάλα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (τρένο και/ή αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Πάτρα-Κιάτο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Πάτρα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Kiato / Κιάτο (1.3 km από Κιάτο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Patra (στις 0.5 km από Πάτρα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κιάτο.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάτρα Καβάλα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο και/ή τρένο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Καβάλα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E6 στις 7.4 km από Αθηναπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKavala σε 0.5 km από Καβάλα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καβάλα από Πάτρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Αθηνα-Καβάλα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο και/ή τρένο.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Καβάλα (αεροδρόμιο του Megas Alexandros, Κωδικός IATA: KVA) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάτρα προς Καβάλα;

Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Patra προς Πάτρα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Αθηνα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  που βρίσκεται περίπου 21 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Πάτρα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Patra (0.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Αθηνα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (Αττική Ελλάδα)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Καβάλα (Kavala σε 0.5 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Καβάλα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Megas Alexandros KVA)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)