Ταξιδέψτε από Πάτρα προς Κέρκυρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάτρα προς Κέρκυρα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πάτρα προς Κέρκυρα σε πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάτρα
Κέρκυρα
 • Αποκτήστε τιμές
2
Πάτρα
Μπρίντιζι
Κέρκυρα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάτρα Κέρκυρα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση219 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Πάτρα προς Κέρκυρα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάτρα Κέρκυρα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάτρα Κέρκυρακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Πάτρα και Κέρκυρα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάτρα Κέρκυρα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kerkyra, Ναυτικό Σταθμό Patras Terminal Ferry Sud) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κέρκυρα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάτρα Κέρκυρα

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Πάτρα προς το Κέρκυρα πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Κέρκυρα από Πάτρα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Κέρκυρα και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Πράγματι, ο στόλος του ANEK Lines φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Το Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο Πάτρα Κέρκυρα τιμές των πλοίων.

Γιατί να πάρετε το Πάτρα Κέρκυρα Ferry;

 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Φτάνεις Κέρκυρα αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Κατά τη διέλευση από Πάτρα προς το Κέρκυρα, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Πάτρα και Κέρκυρα στην οικογένεια.

Ποια είναι τα Πάτρα Κέρκυρα εταιρείες πορθμείων;

Θα επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλοία του ANEK Lines, που είναι σήμερα η μόνη εταιρεία πορθμείων Κέρκυρα.

ANEK Lines Πάτρα Κέρκυρα

Πάτρα τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία ANEK Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Πάτρα. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή ANEK Lines στο Πάτρα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Patras Terminal Ferry Sud

Κέρκυρα τερματικά πορθμείων

 • Kerkyra

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάτρα προς Κέρκυρα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Endeavor Lines παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Patras Terminal Ferry Sud και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη) και μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Kerkyra αντιστοίχως 2 km και 1.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
Τα πλοία της Grimaldi Lines εκτελούν θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Patras Terminal Ferry Sud και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 3.2 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Egnatia Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Kerkyra αντιστοίχως 2 km και 1.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Red Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Brindisi και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Πάτρα και Κέρκυρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Patras Terminal Ferry Sud και Kerkyra αντιστοίχως 3.2 km και 1.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Agoudimos Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)