Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάτρα στο Ζάκυνθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάτρα από το Ζάκυνθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάτρα στο Ζάκυνθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Ζάκυνθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Agoudimos Lines ή ANEK Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Ζάκυνθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάτρα - Ζάκυνθος.

Για το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Ζάκυνθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πάτρα Ζάκυνθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πάτρα και Ζάκυνθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάτρα στο Ζάκυνθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάτρα Ζάκυνθος

Πόλη αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
90 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάτρα και Ζάκυνθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Agoudimos Lines ή ANEK Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάτρα και Ζάκυνθος με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάτρα; Πού θα φτάσω στο Ζάκυνθος;

Λιμένες αναχώρησης στο Πάτρα

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος

Πλοία Πάτρα Ζάκυνθος

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Πάτρα προς το Ζάκυνθος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Πάτρα και Ζάκυνθος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Πάτρα προς Ζάκυνθος ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Ζάκυνθος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Πάτρα Ζάκυνθος

Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
ANEK Lines
ANEK Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα Ζάκυνθος
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης