Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με τρένο
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάτρα στο Αθηνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάτρα από το Αθηνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάτρα στο Αθηνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Αθηνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Αθηνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάτρα - Αθηνα.

Για το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Αθηνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πάτρα προς Αθηνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάτρα στο Αθηνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάτρα Αθηνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάτρα - Αθηνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάτρα στο Αθηνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάτρα Αθηνα

Πόλη αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
176 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Αθηνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Αθηνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάτρα και Αθηνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάτρα και Αθηνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Αθηνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάτρα στο Αθηνα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάτρα προς το Αθηνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αθηνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάτρα-Αθηνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάτρα στο Αθηνα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πάτρα ή του Αθηνα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάτρα-Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάτρα; Πού θα φτάσω στο Αθηνα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάτρα

Patra
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αθηνα

Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών 
Χάρτης
Doukissis Plakentias
Χάρτης
SKA (Rail center of Acharnes)
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

Λεωφορείο Πάτρα Αθηνα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πάτρα-Αθηνα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάτρα και Αθηνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αθηνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πάτρα-Αθηνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πάτρα προς Αθηνα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πάτρα Αθηνα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάτρα Αθηνα

Τρένα Πάτρα Αθηνα

Τα τρένα μεταξύ Πάτρα και Αθηνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάτρα στο Αθηνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αθηνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πάτρα προς το Αθηνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Πάτρα προς Αθηνα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάτρα Αθηνα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης