Ταξιδέψτε από Πάρος προς Χίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Χίος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Χίος σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Σύρος
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Χίος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση167 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πάρος προς Χίος;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάρος Χίος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάρος Χίοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πάρος και Χίος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάρος Χίος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Chios, Ναυτικό Σταθμό Paros) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Χίος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Χίος

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 167 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Πάρος προς Χίος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Πάρος-Σύρος και Σύρος-Χίος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPort of Siros Ermoupoli σε 26 km από Σύρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Χίος από Πάρος: Σύρος-Χίος με την Hellenic Seaways.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Χίος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Paros και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη) και μεταξύ Σύρος και Χίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Port of Siros Ermoupoli και Chios αντιστοίχως 26 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)