Ταξιδέψτε από Πάρος προς Ρόδος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Ρόδος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Ρόδος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Σαντορίνη
Ρόδος
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Πάρος
Νάξος
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Ρόδος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση283 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Πάρος προς το Ρόδος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Πάρος προς το Ρόδος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος Ρόδος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Ρόδος από Πάρος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Ρόδος τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Airlines για να φτάσει Ρόδος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Ρόδος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Paros και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη) και μεταξύ Σαντορίνη και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Rhodes αντιστοίχως 3 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Πάρος και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Rhodes αντιστοίχως 0.2 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Santorini αντιστοίχως 0.2 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Ρόδος

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 283 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ρόδος από Πάρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουRhodes σε 0.5 km από Ρόδος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ρόδος από Πάρος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Σαντορίνη-Ρόδος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Σαντορίνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Thira JTR 1.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρόδος (αεροδρόμιο του Diagoras, Κωδικός IATA: RHO) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)