Ταξιδέψτε από Πάρος προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Πάτρα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάρος προς Πάτρα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάρος
Αθηνα
Πάτρα
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση327 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πάρος προς Πάτρα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάρος Πάτρα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάρος Πάτρακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πάρος και Πάτρα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάρος Πάτρα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Patra, Αεροδρόμιο Paros, Ναυτικό Σταθμό Paros) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πάτρα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Πάτρα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Αθηνα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Πάτρα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Patra (Δυτική Ελλάδα Ελλάδα)
Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Πάτρα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Patra που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Paros PAS βρίσκεται σε 8.5 km από το κέντρο της πόλης του Πάρος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Πάτρα

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 327 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάρος προς Πάτρα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Αθηνα-Κιάτο και τη χρήση αεροπλάνο και/ή λεωφορείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Κιάτο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα. Η άφιξη στο Κιάτο θα είναι στο σταθμό του Kiato / Κιάτο (1.3 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάρος Πάτρα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο και/ή τρένο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Κιάτο-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Κιάτο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Patra (0.5 km από Πάτρα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο (στις 1.3 km από Κιάτο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Πάτρα.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάρος Πάτρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (τρένο και/ή λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Πάρος-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Πάρος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Πάρος-Αθηνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα τρένο και/ή λεωφορείο.
έξοδος Πάρος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Paros PAS 8.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)