Ταξιδέψτε από Πάρος προς Νάξος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Νάξος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάρος προς Νάξος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάρος
Νάξος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Νάξος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση20 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Πάρος προς Νάξος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάρος Νάξος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάρος Νάξοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πάρος και Νάξος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάρος Νάξος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Naxos, Ναυτικό Σταθμό Paros) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Νάξος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Νάξος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Νάξος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Naxos αντιστοίχως 0.2 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Πάρος και Νάξος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Naxos αντιστοίχως 0.2 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Νάξος

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Νάξος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 20 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Νάξος από Πάρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουNaxos σε 0.2 km από Νάξος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)