Ταξιδέψτε από Πάρος προς Μπρίστολ

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Μπρίστολ με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Μπρίστολ σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Μπρίστολ
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Λονδίνο
Μπρίστολ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Πάρος
Αθηνα
Μπρίστολ
  • Αποκτήστε τιμές
4
Πάρος
Αθηνα
Λονδίνο
Μπρίστολ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Μπρίστολ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2699 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πάρος προς Μπρίστολ;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάρος Μπρίστολ. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάρος Μπρίστολκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πάρος και Μπρίστολ σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάρος Μπρίστολ και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Bristol, Σταθμό Bristol Temple Meads, Σταθμό λεωφορείων Bristol, Σταθμό λεωφορείων Bristol UWE, Σταθμό λεωφορείων Bristol Airport, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπρίστολ

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Μπρίστολ;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Easyjet πετάει από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Παρίσι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Paris Orly ORY) και από το αεροδρόμιο Paris Charles De Gaulle CDG (βρίσκεται στα 23 km από το κέντρο του Παρίσι, Γαλλία) έως Μπρίστολ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Bristol BRS)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Stansted STN)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Paros PAS (βρίσκεται στα 8.5 km από το κέντρο του Πάρος, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ζυρίχη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zurich ZRH)
Το Helvetic Airways κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zurich ZRH (βρίσκεται στα 9.2 km από το κέντρο του Ζυρίχη, Ελβετία) έως Μπρίστολ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Bristol BRS)
Το Blue Islands εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Zurich ZRH βρίσκεται σε 9.2 km από το κέντρο της πόλης του Ζυρίχη προς Μπρίστολ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Bristol BRS)
Το Transavia.com France εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Παρίσι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Paris Orly ORY)
Το Air France παρέχει τις αεροπορικές συνδέσεις από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Παρίσι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Paris Charles De Gaulle CDG) και από το αεροδρόμιο Paris Charles De Gaulle CDG (βρίσκεται στα 23 km από το κέντρο του Παρίσι, Γαλλία) έως Μπρίστολ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Bristol BRS)
Το Swiss International Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ζυρίχη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zurich ZRH)
Το British Airways εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Λονδίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Heathrow LHR)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Μπρίστολ (172 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το First Great Western προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Μπρίστολ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington (4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bristol Temple Meads κατά την άφιξη (1 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Gatwick Airport προς Λονδίνο και του Bristol (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μπρίστολ όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Bristol που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Μπρίστολ

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Μπρίστολ (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2699 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μπρίστολ από Πάρος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Πάρος-Αθηνα, Αθηνα-Παρίσι και Παρίσι-Μπρίστολ
έξοδος Πάρος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Paros PAS 8.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Easyjet, Transavia.com France, Air France ή Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Paris Charles De Gaulle (Παρίσι, ΡΡΡ).Μετά από μια ενδιάμεση στάση Παρίσι, πάρτε την πτήση της Easyjet ή Air France για να συμμετάσχετε Μπρίστολ BRS.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάρος Μπρίστολ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Πάρος-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάρος Μπρίστολ μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Μπρίστολ.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express ή MegaBus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bristol (0.5 km από Μπρίστολ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Gatwick Airport (στις 38 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπρίστολ.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάρος προς Μπρίστολ χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Μπρίστολ και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της First Great Western προς Μπρίστολ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Μπρίστολ θα είναι στο σταθμό του Bristol Temple Meads (1 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Μπρίστολ μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα πορθμείο και/ή αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)