Ταξιδέψτε από Πάρος προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Μήλος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάρος προς Μήλος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάρος
Μήλος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Μήλος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση74 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Πάρος προς το Μήλος ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Πάρος προς το Μήλος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πορθμείο to travel to Μήλος από Πάρος Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Μήλος τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Πάρος, θα ταξιδέψετε με το Hellenic Seaways από πορθμείο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Μήλος

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Πάρος προς το Μήλος πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Μήλος από Πάρος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Μήλος και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Πάρος χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Το Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο Πάρος Μήλος τιμές των πλοίων.

Ποια είναι τα Πάρος Μήλος εταιρείες πορθμείων;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Πάρος προς το Μήλος: όλα τα κόμιστρα Hellenic Seaways εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Hellenic Seaways Πάρος Μήλος

Πάρος τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Πάροςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Hellenic Seaways. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Μεταβείτε στον μετρητή Hellenic Seaways στο Πάρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Paros

Μήλος τερματικά πορθμείων

  • Milos

Γιατί να πάρετε το Πάρος Μήλος Ferry;

  • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Πάρος προς το Μήλος, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
  • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Πάρος και Μήλος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.
  • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Φτάνεις Μήλος αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)