Ταξιδέψτε από Πάρος προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Κως με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Κως σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Νάξος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Κως

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση191 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Πάρος προς το Κως ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Πάρος προς το Κως; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πορθμείο να παω σε Κως από Πάρος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Κως τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πορθμείο του Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Sea Jets για να φτάσει Κως.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Κως

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 191 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Κως από Πάρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKos σε 1 km από Κως. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Κως;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Κως όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Kos αντιστοίχως 0.2 km και 1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Πάρος και Νάξος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Naxos αντιστοίχως 0.2 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)