Ταξιδέψτε από Πάρος προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Καλαμάτα με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Καλαμάτα
 • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Αθηνα
Καλαμάτα
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Πάρος
Αθηνα
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Πάρος
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
 • Αποκτήστε τιμές
5
Πάρος
Αθηνα
Κύθηρα
Καλαμάτα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση270 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πάρος προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάρος Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάρος Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Πάρος και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάρος Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Αεροδρόμιο Paros, Ναυτικό Σταθμό Paros) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 270 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Πάρος προς Καλαμάτα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Πάρος-Αθηνα, Αθηνα-Κύθηρα και Κύθηρα-Καλαμάτα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Καλαμάτα από Πάρος: Αθηνα-Κύθηρα με την LANE Sea Line ή Lane Sea Lines.Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να συνεχίσετε στη γραμμή Κύθηρα-Καλαμάτα.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Πάρος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Πάρος-Αθηνα, Αθηνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα
έξοδος Πάρος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Paros PAS 8.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines, Ryanair ή Olympic Air που θα σας μεταφέρει Makedonia (Θεσσαλονίκη, ΡΡΡ).Μετά από μια ενδιάμεση στάση Θεσσαλονίκη, πάρτε την πτήση της Aegean Airlines για να συμμετάσχετε Καλαμάτα KLX.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάρος προς Καλαμάτα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Αθηνα-Θεσσαλονίκη και τη χρήση πορθμείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Θεσσαλονίκη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα προς Αθηνα. Η άφιξη στο Θεσσαλονίκη θα είναι στο σταθμό του Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Καλαμάτα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια LANE Sea Line πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ Αθηνα και Κύθηρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Kythira αντιστοίχως 9.1 km και 16 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Kythira και του Καλαμάτα (Kalamata σε 1.9 km από την πόλη)
Τα πλοία της Lane Sea Lines εκτελούν θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Αθηνα και Κύθηρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Kythira αντιστοίχως 7.4 km και 16 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Kythira και του Καλαμάτα (Kalamata σε 2.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Πάρος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG) και από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Olympic Air παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Paros PAS βρίσκεται σε 8.5 km από το κέντρο της πόλης του Πάρος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Αθηνα-Θεσσαλονίκη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη (4.2 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)