Ταξιδέψτε από Πάρος προς Κάρντιφ

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Κάρντιφ με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Κάρντιφ σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Κάρντιφ
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Λονδίνο
Κάρντιφ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Πάρος
Αθηνα
Κάρντιφ
  • Αποκτήστε τιμές
4
Πάρος
Αθηνα
Λονδίνο
Κάρντιφ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Κάρντιφ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2737 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πάρος προς Κάρντιφ;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάρος Κάρντιφ. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάρος Κάρντιφκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πάρος και Κάρντιφ σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάρος Κάρντιφ και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Cardiff-Wales, Σταθμό Cardiff Central, Σταθμό λεωφορείων Cardiff, Αεροδρόμιο Paros, Ναυτικό Σταθμό Paros) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κάρντιφ

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Κάρντιφ

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Κάρντιφ (Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2737 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κάρντιφ από Πάρος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Πάρος-Αθηνα, Αθηνα-Λονδίνο και Λονδίνο-Κάρντιφ
έξοδος Πάρος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Paros PAS 8.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Easyjet, Ryanair, Aegean Airlines ή British Airways που θα σας μεταφέρει Gatwick (Λονδίνο, ΡΡΡ).Μετά από μια ενδιάμεση στάση Λονδίνο, πάρτε την πτήση της FlyBE για να συμμετάσχετε Κάρντιφ CWL.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάρος Κάρντιφ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Πάρος-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Πάρος Κάρντιφ μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο και/ή αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Κάρντιφ.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express ή MegaBus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Cardiff (0.6 km από Κάρντιφ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κάρντιφ.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Πάρος προς Κάρντιφ χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Κάρντιφ και τη χρήση πορθμείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της First Great Western προς Κάρντιφ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Κάρντιφ θα είναι στο σταθμό του Cardiff Central (0.7 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Κάρντιφ μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα πορθμείο και/ή αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Κάρντιφ;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Easyjet κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Gatwick LGW)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Paros PAS (βρίσκεται στα 8.5 km από το κέντρο του Πάρος, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Heathrow LHR)
Το FlyBE παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο London City LCY (βρίσκεται στα 13 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Κάρντιφ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Cardiff-Wales CWL)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Stansted STN)
Το Transavia.com France εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Παρίσι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Paris Orly ORY)
Το Cityjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Paris Orly ORY βρίσκεται σε 15 km από το κέντρο της πόλης του Παρίσι προς Κάρντιφ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Cardiff-Wales CWL)
Το Air France παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Παρίσι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Paris Charles De Gaulle CDG)
Το British Airways κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Heathrow LHR)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Gatwick Airport προς Λονδίνο και του Cardiff (Ουαλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Κάρντιφ όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Cardiff που βρίσκεται περίπου 0.6 km από το κέντρο.
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Κάρντιφ (212 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το First Great Western προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Κάρντιφ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington (4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Cardiff Central κατά την άφιξη (0.7 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)