Προτεινόμενη διαδρομή
Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Θεσσαλονίκη με αεροπορικά
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με τρένο, πλοίο, αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάρος από το Θεσσαλονίκη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair ή Hellenic Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάρος - Θεσσαλονίκη.

Για το ταξίδι σας από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πάρος Θεσσαλονίκη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Πάρος Θεσσαλονίκη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάρος - Θεσσαλονίκη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πάρος Θεσσαλονίκη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάρος με το Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάρος Θεσσαλονίκη

Πόλη αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Απόσταση
439 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάρος Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair ή Hellenic Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Πάρος-Θεσσαλονίκη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Θεσσαλονίκη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Θεσσαλονίκη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάρος προς το Θεσσαλονίκη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 439 km μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πάρος προς το Θεσσαλονίκη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πάρος προς το Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πάρος Θεσσαλονίκη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πάρος-Θεσσαλονίκη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάρος-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πάρος - Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάρος; Πού θα φτάσω στο Θεσσαλονίκη;

Λιμένες αναχώρησης στο Πάρος

Paros
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πάρος

Paros
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάρος Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη

Πλοία Πάρος Θεσσαλονίκη

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Πάρος και Θεσσαλονίκη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Πάρος προς το Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Πάρος προς Θεσσαλονίκη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Πάρος Θεσσαλονίκη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Sea Jets
Sea Jets
ANEK Lines
ANEK Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος Θεσσαλονίκη

Τρένα Πάρος Θεσσαλονίκη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάρος στο Θεσσαλονίκη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Θεσσαλονίκη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πάρος προς το Θεσσαλονίκη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πάρος προς το Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πάρος προς το Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πάρος προς Θεσσαλονίκη

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάρος Θεσσαλονίκη

Πτήσεις Πάρος Θεσσαλονίκη

Αεροπορικές εταιρείες Πάρος Θεσσαλονίκη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Πάρος Θεσσαλονίκη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης