Ταξιδέψτε από Πάρος προς Ηράκλειο

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Ηράκλειο με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Ηράκλειο σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Ηράκλειο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Σαντορίνη
Ηράκλειο
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Ηράκλειο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση195 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Πάρος προς το Ηράκλειο ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Πάρος προς το Ηράκλειο; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Ηράκλειο. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Ηράκλειο και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Πάρος, θα ταξιδέψετε με το ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Aegean Airlines, Olympic Air ή Blue Star Ferries από πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Ηράκλειο

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Πάρος προς το Ηράκλειο πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Ηράκλειο είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Το Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο Πάρος Ηράκλειο τιμές των πλοίων.

Πάρος τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Πάροςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Πάρος, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Paros

Ηράκλειο τερματικά πορθμείων

  • Heraklion

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Πάρος Ηράκλειο πορθμείο;

Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και ANEK Lines είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Πάρος και Ηράκλειο.

Blue Star Ferries Πάρος ΗράκλειοHellenic Seaways Πάρος ΗράκλειοANEK Lines Πάρος Ηράκλειο

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Πάρος προς το Ηράκλειο;

  • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Πάρος προς το Ηράκλειο με την οικογένειά σου.
  • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Πάρος προς το Ηράκλειο, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
  • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Φτάνεις Ηράκλειο αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.

Φτηνές πτήσεις από Πάρος προς το Ηράκλειο

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο ;

Αξίζει 2 αεροπορικές εταιρείες να προγραμματίσουν απευθείας δρομολόγια μεταξύ του αεροδρομίου του Πάρος και εκείνη του Ηράκλειο: Olympic Air και Aegean Airlines.
Olympic Air Πάρος ΗράκλειοAegean Airlines Πάρος Ηράκλειο

Αεροδρόμιο προορισμού στο Ηράκλειο

  • HER N. Kazantzakis

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Ηράκλειο;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Paros και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη) και μεταξύ Σαντορίνη και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Heraklion αντιστοίχως 3 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Heraklion αντιστοίχως 0.2 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Thira JTR (βρίσκεται στα 1.8 km από το κέντρο του Σαντορίνη, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)