Ταξιδέψτε από Πάρος προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Ζάκυνθος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Πάρος προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Πάρος
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Πάρος
Αθηνα
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Πάρος
Αθηνα
Μπάρι
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση383 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Πάρος προς το Ζάκυνθος ;

Έχετε επιλέξει Ζάκυνθος ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Πάρος και πώς να βρείτε το καλύτερο Πάρος προς το Ζάκυνθος μεταφορές; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Ζάκυνθος από Πάρος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Ζάκυνθος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Να ταξιδέψετε από Πάρος, πτήσεις ή πορθμείο του Volotea, Aegean Airlines, Aegean Speed Lines, Olympic Air, Blue Star Ferries, Ventouris Ferries και Hellenic Seaways θα σας μεταφέρει Ζάκυνθος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Ζάκυνθος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μπάρι και Ζάκυνθος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Bari Molo San Vito 4 και Zakynthos αντιστοίχως 1.4 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Πάρος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea πετάει από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI) και από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Paros PAS (βρίσκεται στα 8.5 km από το κέντρο του Πάρος, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Ζάκυνθος

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 383 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ζάκυνθος από Πάρος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Πάρος-Αθηνα, Αθηνα-Μπάρι και Μπάρι-Ζάκυνθος
έξοδος Πάρος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Paros PAS 8.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Volotea ή Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Palese (Μπάρι, ΡΡΡ).Μετά από μια ενδιάμεση στάση Μπάρι, πάρτε την πτήση της Volotea για να συμμετάσχετε Ζάκυνθος ZTH.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάρος Ζάκυνθος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Πάρος-Αθηνα και Μπάρι-Ζάκυνθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Ζάκυνθος από Πάρος: Μπάρι-Ζάκυνθος με την Ventouris Ferries.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)