Ταξιδέψτε από Πάρος προς Γλασκώβη

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Γλασκώβη με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάρος προς Γλασκώβη σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάρος
Κως
Γλασκώβη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Γλασκώβη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση3029 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Πάρος προς Γλασκώβη;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Πάρος Γλασκώβη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Πάρος Γλασκώβηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Πάρος και Γλασκώβη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Πάρος Γλασκώβη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Glasgow International, Ναυτικό Σταθμό Paros) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Γλασκώβη

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Γλασκώβη;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Κως (Kos σε 1 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Easyjet κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Γλασκώβη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Glasgow International GLA)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Γλασκώβη

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Γλασκώβη (Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 3029 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Γλασκώβη από Πάρος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Κως-Γλασκώβη τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Κως και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kos KGS 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Γλασκώβη (αεροδρόμιο του Glasgow International, Κωδικός IATA: GLA) που εκμεταλλεύεται η Easyjet.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Πάρος Γλασκώβη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Πάρος-Κως.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKos σε 1 km από Κως. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)