Ταξιδέψτε από Πάρος προς Ίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Πάρος προς Ίος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Πάρος προς Ίος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Πάρος
Ίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Πάρος Ίος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση41 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Πάρος προς το Ίος ;

Ίος είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Πάρος προς το Ίος μεταφορές; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πορθμείο to travel to Ίος από Πάρος Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Ίος τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Πάρος - Ίος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Πάρος, πορθμείο του Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines και Hellenic Seaways θα σας μεταφέρει Ίος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Πάρος Ίος

Για το ταξίδι του Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ίος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 41 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ίος από Πάρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Paros στις 0.2 km από Πάροςπλοίου της Hellenic Seaways, ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουIos σε 1.8 km από Ίος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΠάρος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Πάρος προς Ίος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Πάρος και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Ios αντιστοίχως 0.2 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Sea Jets λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Paros και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Πάρος και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Paros και Ios αντιστοίχως 0.2 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)