Ταξιδέψτε από Ντίσελντορφ προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Ντίσελντορφ προς Σκιάθος με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ντίσελντορφ προς Σκιάθος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ντίσελντορφ
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ντίσελντορφ
Θεσσαλονίκη
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ντίσελντορφ
Μόναχο
Σκιάθος
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ντίσελντορφ Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1866 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ντίσελντορφ προς Σκιάθος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ντίσελντορφ Σκιάθος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ντίσελντορφ Σκιάθοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ντίσελντορφ και Σκιάθος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ντίσελντορφ Σκιάθος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Αεροδρόμιο Dusseldorf, Σταθμό Düsseldorf Hbf, Σταθμό λεωφορείων Düsseldorf) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σκιάθος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ντίσελντορφ Σκιάθος

Για το ταξίδι του Ντίσελντορφ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία) έως Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) με απόσταση 1866 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ντίσελντορφ > Σκιάθος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ντίσελντορφ και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Dusseldorf DUS 6.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Σκιάθος (αεροδρόμιο του Skiathos, Κωδικός IATA: JSI) που εκμεταλλεύεται η Condor Flugdienst.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ντίσελντορφ προς Σκιάθος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ντίσελντορφ-Μόναχο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα ICE ή CityNightLine Pollux της Deutsche Bahn προς Μόναχο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Düsseldorf Hbf προς Ντίσελντορφ. Η άφιξη στο Μόναχο θα είναι στο σταθμό του München Hbf (1.6 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ντίσελντορφ Σκιάθος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Θεσσαλονίκη-Σκιάθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Thessaloniki στις 3.6 km από Θεσσαλονίκηπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουSkiathos σε 0.6 km από Σκιάθος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΘεσσαλονίκη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ντίσελντορφ Σκιάθος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ντίσελντορφ-Μόναχο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της ADAC PostBus ή FlixBus στο Ντίσελντορφ. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km από Μόναχο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Düsseldorf (στις 0.3 km από Ντίσελντορφ) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μόναχο.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ντίσελντορφ-Μόναχο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)