Ταξιδέψτε από Νάξος προς Σαντορίνη

Οργανώστε το ταξίδι σας Νάξος προς Σαντορίνη με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Νάξος προς Σαντορίνη σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Νάξος
Σαντορίνη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Νάξος Σαντορίνη

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση80 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Νάξος προς το Σαντορίνη ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Νάξος προς το Σαντορίνη και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Νάξος Σαντορίνη; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο για να φτάσετε στο Σαντορίνη. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Σαντορίνη και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Νάξος, πορθμείο του Blue Star Ferries, ANEK Lines και Sea Jets θα σας μεταφέρει Σαντορίνη.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Νάξος Σαντορίνη

Για το ταξίδι του Νάξος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Σαντορίνη (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 80 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Σαντορίνη από Νάξος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Naxos στις 0.2 km από Νάξοςπλοίου της Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουSantorini σε 3 km από Σαντορίνη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΝάξος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Νάξος προς Σαντορίνη;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Naxos και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Νάξος και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Naxos και Santorini αντιστοίχως 0.2 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Naxos και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)