Ταξιδέψτε από Νάξος προς Πάρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Νάξος προς Πάρος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Νάξος προς Πάρος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Νάξος
Πάρος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Νάξος Πάρος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση20 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Νάξος προς Πάρος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Νάξος Πάρος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Νάξος Πάροςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Νάξος και Πάρος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Νάξος Πάρος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Paros, Ναυτικό Σταθμό Naxos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πάρος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Νάξος Πάρος

Για το ταξίδι του Νάξος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 20 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Πάρος από Νάξος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Naxos στις 0.2 km από Νάξοςπλοίου της Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουParos σε 0.2 km από Πάρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΝάξος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)