Ταξιδέψτε από Νάξος προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Νάξος προς Αθηνα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Νάξος προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Νάξος
Αθηνα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Νάξος
Πάρος
Αθηνα
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Νάξος Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση175 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Νάξος προς το Αθηνα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Νάξος προς το Αθηνα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Νάξος Αθηνα; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Αθηνα. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Αθηνα και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Aegean Speed Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Olympic Air, ANEK Lines ή Blue Star Ferries για να φτάσει Αθηνα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Νάξος Αθηνα

Για το ταξίδι του Νάξος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) με απόσταση 175 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Αθηνα από Νάξος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Naxos στις 0.2 km από Νάξοςπλοίου της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΝάξος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Αθηνα από Νάξος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Πάρος-Αθηνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Πάρος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Paros PAS 8.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Νάξος προς Αθηνα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Naxos και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Νάξος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Naxos και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Naxos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Νάξος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Naxos και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.2 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Naxos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Paros PAS βρίσκεται σε 8.5 km από το κέντρο της πόλης του Πάρος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)