Ταξιδέψτε από Νάξος προς Ίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Νάξος προς Ίος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Νάξος προς Ίος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Νάξος
Ίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Νάξος Ίος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση42 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Νάξος προς το Ίος ;

Έχετε επιλέξει Ίος ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Νάξος και πώς να βρείτε το καλύτερο Νάξος προς το Ίος μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο για να φτάσετε στο Ίος. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ίος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πορθμείο του Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways για να φτάσει Ίος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Νάξος Ίος

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Νάξος προς το Ίος πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Ίος από το λιμάνι του Νάξος είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Πράγματι, ο στόλος του Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Νάξος Ίος διασχίζοντας το πορθμείο.

Γιατί να πάρετε το Νάξος Ίος Ferry;

  • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Ίος εντελώς χαλαρή.
  • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Νάξος σε ένα πλοίο Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
  • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Νάξος και Ίος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Νάξος Ίος πορθμείο;

Hellenic Seaways, ANEK Lines και Blue Star Ferries είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Νάξος και Ίος.

Hellenic Seaways Νάξος ΊοςANEK Lines Νάξος ΊοςBlue Star Ferries Νάξος Ίος

Νάξος τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Νάξος τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Μετά από αυτό το διάστημα, η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να σας επιβιβαστεί. Μεταβείτε στον μετρητή Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries στο Νάξος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
  • Naxos

Ίος τερματικά πορθμείων

  • Ios

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)