Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Χίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Χίος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μύκονος προς Χίος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μύκονος
Σύρος
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Χίος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση124 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Μύκονος προς Χίος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μύκονος Χίος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μύκονος Χίοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μύκονος και Χίος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μύκονος Χίος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Chios, Ναυτικό Σταθμό Mykonos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Χίος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Χίος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σύρος και Χίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Port of Siros Ermoupoli και Chios αντιστοίχως 26 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μύκονος και Σύρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Port of Siros Ermoupoli αντιστοίχως 0.6 km και 26 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Χίος

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 124 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Μύκονος προς Χίος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Μύκονος-Σύρος και Σύρος-Χίος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mykonos στις 0.6 km από Μύκονοςπλοίου της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPort of Siros Ermoupoli σε 26 km από Σύρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜύκονος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Χίος από Μύκονος: Σύρος-Χίος με την Hellenic Seaways.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)