Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Τήνος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Τήνος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μύκονος προς Τήνος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μύκονος
Τήνος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Τήνος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση18 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μύκονος προς Τήνος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μύκονος Τήνος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μύκονος Τήνοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μύκονος και Τήνος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μύκονος Τήνος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Tinos, Ναυτικό Σταθμό Mykonos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Τήνος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Τήνος

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Τήνος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 18 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Τήνος από Μύκονος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mykonos στις 0.6 km από Μύκονοςπλοίου της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουTinos σε 0.4 km από Τήνος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜύκονος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)