Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Σαντορίνη

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Σαντορίνη με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μύκονος προς Σαντορίνη σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μύκονος
Σαντορίνη
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μύκονος
Ίος
Σαντορίνη
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Σαντορίνη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση118 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Μύκονος προς το Σαντορίνη ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Μύκονος προς το Σαντορίνη; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Σαντορίνη. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Σαντορίνη τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Μύκονος - Σαντορίνη προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets ή Olympic Air για να φτάσει Σαντορίνη.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Σαντορίνη

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Μύκονος προς το Σαντορίνη

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Μύκονος προς το Σαντορίνη ;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Olympic Air.
Olympic Air Μύκονος Σαντορίνη

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Μύκονος προς το Σαντορίνη:

 • Προτιμήστε να πετάξετε Σαντορίνη την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.
 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Μύκονος Σαντορίνη πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μύκονος

 • JMK Mikonos

Αεροδρόμιο προορισμού στο Σαντορίνη

 • JTR Thira

Μύκονος προς το Σαντορίνη πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Σαντορίνη είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Μύκονος χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Μύκονος Σαντορίνη διασχίζοντας το πορθμείο.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Μύκονος Σαντορίνη πορθμείο;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Μύκονος προς το Σαντορίνη: όλα τα κόμιστρα Sea Jets εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Sea Jets Μύκονος Σαντορίνη

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Σαντορίνη από Μύκονος

 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Μύκονος σε ένα πλοίο Sea Jets, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Σαντορίνη εντελώς χαλαρή.
 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Μύκονος και Σαντορίνη όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.

Μύκονος τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Μύκονος τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Sea Jets. Μετά από αυτό το διάστημα, η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να σας επιβιβαστεί. Στο Μύκονος μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Sea Jets και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Mykonos

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

 • Santorini

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Σαντορίνη;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη) και μεταξύ Ίος και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ios και Santorini αντιστοίχως 1.8 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα πλοία της LANE Sea Line λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ίος και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ios και Santorini αντιστοίχως 1.8 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Ios και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ίος και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ios και Santorini αντιστοίχως 1.8 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Ios και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Mikonos JMK βρίσκεται σε 2 km από το κέντρο της πόλης του Μύκονος προς Σαντορίνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thira JTR)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)