Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Ρόδος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Ρόδος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Μύκονος προς Ρόδος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μύκονος
Ρόδος
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μύκονος
Νάξος
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μύκονος
Σύρος
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές
4
Μύκονος
Σαντορίνη
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Ρόδος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση281 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μύκονος προς Ρόδος;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μύκονος Ρόδος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μύκονος Ρόδοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μύκονος και Ρόδος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μύκονος Ρόδος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Rhodes, Αεροδρόμιο Diagoras, Ναυτικό Σταθμό Mykonos, Αεροδρόμιο Mikonos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ρόδος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Ρόδος

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 281 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μύκονος > Ρόδος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μύκονος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mikonos JMK 2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρόδος (αεροδρόμιο του Diagoras, Κωδικός IATA: RHO) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Μύκονος προς Ρόδος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Μύκονος-Σαντορίνη και Σαντορίνη-Ρόδος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mykonos στις 0.6 km από Μύκονοςπλοίου της Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουSantorini σε 3 km από Σαντορίνη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜύκονος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Ρόδος από Μύκονος: Σαντορίνη-Ρόδος με την ANEK Lines.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Ρόδος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ Μύκονος και Σύρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Port of Siros Ermoupoli αντιστοίχως 0.6 km και 26 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Port of Siros Ermoupoli και του Ρόδος (Rhodes σε 0.5 km από την πόλη)
Τα πλοία της Sea Jets λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μύκονος και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Santorini αντιστοίχως 0.6 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Ρόδος (Rhodes σε 0.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Cyclades Fast Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μύκονος και Νάξος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Naxos αντιστοίχως 0.6 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Mikonos JMK βρίσκεται σε 2 km από το κέντρο της πόλης του Μύκονος προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Mikonos JMK (βρίσκεται στα 2 km από το κέντρο του Μύκονος, Ελλάδα) έως Σαντορίνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Thira JTR)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)