Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Ραφήνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Ραφήνα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μύκονος προς Ραφήνα σε πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μύκονος
Ραφήνα
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μύκονος
Τήνος
Ραφήνα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Ραφήνα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση133 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μύκονος προς Ραφήνα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μύκονος Ραφήνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μύκονος Ραφήνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μύκονος και Ραφήνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μύκονος Ραφήνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Rafina, Ναυτικό Σταθμό Mykonos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ραφήνα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Ραφήνα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Τήνος (Tinos σε 0.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Rafina αντιστοίχως 0.6 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Agoudimos Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Ραφήνα (Rafina σε 0.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Cyclades Fast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Rafina αντιστοίχως 0.6 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Ραφήνα (Rafina σε 0.5 km από την πόλη)
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Τήνος και Ραφήνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Tinos και Rafina αντιστοίχως 0.4 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Golden Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Ραφήνα (Rafina σε 0.5 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Ραφήνα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Μύκονος προς το Ραφήνα πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Ραφήνα από Μύκονος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Ραφήνα και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Μύκονος χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Μύκονος Ραφήνα πορθμεία.

Γιατί να πάρετε το Μύκονος Ραφήνα Ferry;

 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Φτάνεις Ραφήνα αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Μύκονος προς το Ραφήνα, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα;

Οι εταιρείες Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets και Golden Star Ferries λειτουργούν Μύκονος Ραφήνα διάβαση.

Blue Star Ferries Μύκονος ΡαφήναAgoudimos Lines Μύκονος ΡαφήναCyclades Fast Ferries Μύκονος ΡαφήναSea Jets Μύκονος ΡαφήναGolden Star Ferries Μύκονος Ραφήνα

Μύκονος τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Μύκονοςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries στο Μύκονος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Mykonos

Ραφήνα τερματικά πορθμείων

 • Rafina

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)