Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Πάτρα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μύκονος προς Πάτρα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μύκονος
Μπάρι
Πάτρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση328 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μύκονος προς το Πάτρα ;

Έχετε επιλέξει Πάτρα ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Μύκονος και πώς να βρείτε το καλύτερο Μύκονος προς το Πάτρα μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο και πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Πάτρα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Superfast Ferries ή Volotea για να φτάσει Πάτρα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Πάτρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Mikonos JMK βρίσκεται σε 2 km από το κέντρο της πόλης του Μύκονος προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Banchina Deposito Franco και του Πάτρα (Patras Terminal Ferry Sud σε 3.2 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Πάτρα

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 328 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Μύκονος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μύκονος-Μπάρι τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Μύκονος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mikonos JMK 2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μπάρι (αεροδρόμιο του Palese, Κωδικός IATA: BRI) που εκμεταλλεύεται η Volotea.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Μύκονος Πάτρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Μπάρι-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Bari Banchina Deposito Franco στις 1.5 km από Μπάριπλοίου της Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPatras Terminal Ferry Sud σε 3.2 km από Πάτρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜπάρι για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)