Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Πάρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Πάρος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μύκονος προς Πάρος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μύκονος
Πάρος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Πάρος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση43 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μύκονος προς το Πάρος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μύκονος προς το Πάρος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος Πάρος; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Πάρος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Μύκονος - Πάρος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Μύκονος, πορθμείο του Sea Jets και Hellenic Seaways θα σας μεταφέρει Πάρος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Πάρος

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 43 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Πάρος από Μύκονος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mykonos στις 0.6 km από Μύκονοςπλοίου της Hellenic Seaways ή Sea Jets. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουParos σε 0.2 km από Πάρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜύκονος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Πάρος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μύκονος και Πάρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Paros αντιστοίχως 0.6 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)