Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Μυτιλήνη

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Μυτιλήνη με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μύκονος προς Μυτιλήνη σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μύκονος
Μυτιλήνη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μύκονος
Τήνος
Μυτιλήνη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Μυτιλήνη

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση214 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Μύκονος προς το Μυτιλήνη ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μύκονος προς το Μυτιλήνη και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος Μυτιλήνη; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Μυτιλήνη τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Μύκονος - Μυτιλήνη προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Μύκονος, πορθμείο του Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets και Agoudimos Lines θα σας μεταφέρει Μυτιλήνη.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Μυτιλήνη

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Μύκονος προς το Μυτιλήνη πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Μυτιλήνη είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Πράγματι, ο στόλος του Hellenic Seaways φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Μύκονος Μυτιλήνη πορθμεία.

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Μύκονος και Μυτιλήνη;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Μύκονος προς το Μυτιλήνη: όλα τα κόμιστρα Hellenic Seaways εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Hellenic Seaways Μύκονος Μυτιλήνη

Μύκονος τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Μύκονοςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Hellenic Seaways. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Μύκονος, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Hellenic Seaways. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
  • Mykonos

Μυτιλήνη τερματικά πορθμείων

  • Mytilene

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Μύκονος προς το Μυτιλήνη;

  • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Στο Μύκονος προς το Μυτιλήνη πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.
  • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Μύκονος και Μυτιλήνη στην οικογένεια.
  • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Μυτιλήνη ήδη αναπαύεται.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)