Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Κως με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μύκονος προς Κως σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μύκονος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μύκονος
Νάξος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μύκονος
Σύρος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Κως

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση184 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μύκονος προς το Κως ;

Κως είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Μύκονος προς το Κως μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Κως και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Μύκονος, πορθμείο του Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines και Sea Jets θα σας μεταφέρει Κως.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Κως;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ Μύκονος και Σύρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Port of Siros Ermoupoli αντιστοίχως 0.6 km και 26 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Port of Siros Ermoupoli και του Κως (Kos σε 0.5 km από την πόλη)
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μύκονος και Σύρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Port of Siros Ermoupoli αντιστοίχως 0.6 km και 26 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Cyclades Fast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Νάξος (Naxos σε 0.2 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Κως

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 184 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Μύκονος προς Κως αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Μύκονος-Νάξος και Νάξος-Κως.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mykonos στις 0.6 km από Μύκονοςπλοίου της Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουNaxos σε 0.2 km από Νάξος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜύκονος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Κως από Μύκονος: Νάξος-Κως με την Blue Star Ferries.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)