Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Καλαμάτα με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Μύκονος προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μύκονος
Καλαμάτα
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μύκονος
Αθηνα
Καλαμάτα
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μύκονος
Αθηνα
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μύκονος
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
 • Αποκτήστε τιμές
5
Μύκονος
Αθηνα
Κύθηρα
Καλαμάτα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση288 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Μύκονος προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μύκονος Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μύκονος Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μύκονος και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μύκονος Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Mykonos, Αεροδρόμιο Mikonos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Καλαμάτα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Mikonos JMK βρίσκεται σε 2 km από το κέντρο της πόλης του Μύκονος προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Aegean Airlines εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG) και από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια LANE Sea Line πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ Αθηνα και Κύθηρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Kythira αντιστοίχως 9.1 km και 16 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Kythira και του Καλαμάτα (Kalamata σε 1.9 km από την πόλη)
Τα πλοία της Hellenic Seaways εκτελούν θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Μύκονος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 0.6 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Lane Sea Lines παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Αθηνα και Κύθηρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Kythira αντιστοίχως 7.4 km και 16 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Kythira και του Καλαμάτα (Kalamata σε 2.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μύκονος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.6 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Αθηνα-Θεσσαλονίκη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη (4.2 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 288 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Μύκονος προς Καλαμάτα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Μύκονος-Αθηνα, Αθηνα-Κύθηρα και Κύθηρα-Καλαμάτα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mykonos στις 0.6 km από Μύκονοςπλοίου της Sea Jets, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜύκονος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Καλαμάτα από Μύκονος: Αθηνα-Κύθηρα με την LANE Sea Line ή Lane Sea Lines.Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να συνεχίσετε στη γραμμή Κύθηρα-Καλαμάτα.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Μύκονος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Μύκονος-Αθηνα, Αθηνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα
έξοδος Μύκονος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mikonos JMK 2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Volotea.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Ryanair, Olympic Air ή Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Makedonia (Θεσσαλονίκη, ΡΡΡ).Μετά από μια ενδιάμεση στάση Θεσσαλονίκη, πάρτε την πτήση της Aegean Airlines για να συμμετάσχετε Καλαμάτα KLX.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μύκονος προς Καλαμάτα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Αθηνα-Θεσσαλονίκη και τη χρήση πορθμείο και/ή αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Θεσσαλονίκη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα προς Αθηνα. Η άφιξη στο Θεσσαλονίκη θα είναι στο σταθμό του Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)