Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Ζάκυνθος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μύκονος προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μύκονος
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μύκονος
Μπάρι
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση392 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μύκονος προς το Ζάκυνθος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μύκονος προς το Ζάκυνθος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος Ζάκυνθος; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Ζάκυνθος. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Ζάκυνθος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Volotea ή Ventouris Ferries για να φτάσει Ζάκυνθος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μύκονος προς Ζάκυνθος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea πετάει από το αεροδρόμιο Mikonos JMK βρίσκεται σε 2 km από το κέντρο της πόλης του Μύκονος προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI) και από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Ventouris Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Molo San Vito 4 και του Ζάκυνθος (Zakynthos σε 0.5 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Ζάκυνθος

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 392 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ζάκυνθος από Μύκονος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Μύκονος-Μπάρι και Μπάρι-Ζάκυνθος
έξοδος Μύκονος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mikonos JMK 2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μπάρι (αεροδρόμιο του Palese, Κωδικός IATA: BRI) που εκμεταλλεύεται η Volotea.του Μπάρι, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Volotea που θα σας μεταφέρει Zakinthos (Ζάκυνθος, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Μύκονος Ζάκυνθος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Μπάρι-Ζάκυνθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Bari Molo San Vito 4 στις 1.4 km από Μπάριπλοίου της Ventouris Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουZakynthos σε 0.5 km από Ζάκυνθος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜπάρι για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)