Ταξιδέψτε από Μύκονος προς Άνδρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μύκονος προς Άνδρος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μύκονος προς Άνδρος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μύκονος
Άνδρος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μύκονος Άνδρος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση55 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μύκονος προς το Άνδρος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μύκονος προς το Άνδρος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος Άνδρος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πορθμείο to travel to Άνδρος από Μύκονος Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Άνδρος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Μύκονος - Άνδρος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Μύκονος, πορθμείο του Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries και Cyclades Fast Ferries θα σας μεταφέρει Άνδρος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μύκονος Άνδρος

Για το ταξίδι του Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Άνδρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 55 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Άνδρος από Μύκονος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mykonos στις 0.6 km από Μύκονοςπλοίου της Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ή Agoudimos Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAndros σε 19 km από Άνδρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜύκονος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)