Ταξιδέψτε από Μυτιλήνη προς Keffallinia

Οργανώστε το ταξίδι σας Μυτιλήνη προς Keffallinia με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μυτιλήνη προς Keffallinia σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μυτιλήνη
Keffallinia
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μυτιλήνη Keffallinia

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση530 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Μυτιλήνη προς το Keffallinia ;

Keffallinia είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Μυτιλήνη προς το Keffallinia μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Keffallinia τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Μυτιλήνη - Keffallinia προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Μυτιλήνη, πτήσεις του Vueling Airlines και Blu-express θα σας μεταφέρει Keffallinia.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μυτιλήνη προς Keffallinia;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Vueling Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Keffallinia (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kefallinia EFL)
Το Blu-express εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Keffallinia (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kefallinia EFL)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μυτιλήνη Keffallinia

Για το ταξίδι του Μυτιλήνη (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Keffallinia (Ελλάδα) με απόσταση 530 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Keffallinia από Μυτιλήνη αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Μυτιλήνη-Ρώμη και Ρώμη-Keffallinia
έξοδος Μυτιλήνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mytilene MJT 6.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Vueling Airlines.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Vueling Airlines ή Blu-express που θα σας μεταφέρει Kefallinia (Keffallinia, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)