Ταξιδέψτε από Μυτιλήνη προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μυτιλήνη προς Πάτρα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μυτιλήνη προς Πάτρα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μυτιλήνη
Αθηνα
Πάτρα
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μυτιλήνη Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση429 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Μυτιλήνη προς Πάτρα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μυτιλήνη Πάτρα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μυτιλήνη Πάτρακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μυτιλήνη και Πάτρα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μυτιλήνη Πάτρα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Patra, Αεροδρόμιο Mytilene, Ναυτικό Σταθμό Mytilene) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πάτρα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μυτιλήνη Πάτρα

Για το ταξίδι του Μυτιλήνη (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 429 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μυτιλήνη προς Πάτρα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Αθηνα-Κιάτο και τη χρήση αεροπλάνο και/ή λεωφορείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Κιάτο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα. Η άφιξη στο Κιάτο θα είναι στο σταθμό του Kiato / Κιάτο (1.3 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Μυτιλήνη Πάτρα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο και/ή τρένο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Κιάτο-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Κιάτο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Patra (0.5 km από Πάτρα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο (στις 1.3 km από Κιάτο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Πάτρα.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Μυτιλήνη. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μυτιλήνη-Αθηνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα τρένο και/ή λεωφορείο.
έξοδος Μυτιλήνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mytilene MJT 6.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Volotea, Aegean Airlines ή Olympic Air.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Μυτιλήνη Πάτρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (τρένο και/ή λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Μυτιλήνη-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mytilene στις 0.7 km από Μυτιλήνηπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜυτιλήνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μυτιλήνη προς Πάτρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Mytilene MJT (βρίσκεται στα 6.5 km από το κέντρο του Μυτιλήνη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Αθηνα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  (21 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Πάτρα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Patra (Δυτική Ελλάδα Ελλάδα)
Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  προς Αθηνα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Πάτρα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Patra που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mytilene και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)