Ταξιδέψτε από Μυτιλήνη να Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μυτιλήνη να Καλαμάτα σε πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μυτιλήνη να Καλαμάτα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μυτιλήνη
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μυτιλήνη
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μυτιλήνη Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση452 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Μυτιλήνη προς το Καλαμάτα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μυτιλήνη προς το Καλαμάτα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη Καλαμάτα; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Καλαμάτα. Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Καλαμάτα τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Μυτιλήνη - Καλαμάτα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Μυτιλήνη, πτήσεις ή πορθμείο του Aegean Airlines, Olympic Air και Hellenic Seaways θα σας μεταφέρει Καλαμάτα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μυτιλήνη Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Μυτιλήνη (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 452 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Μυτιλήνη αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα
έξοδος Μυτιλήνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mytilene MJT 6.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Θεσσαλονίκη (αεροδρόμιο του Makedonia, Κωδικός IATA: SKG) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air ή Aegean Airlines.του Θεσσαλονίκη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines που θα σας μεταφέρει Kalamata (Καλαμάτα, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Μυτιλήνη Καλαμάταθα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Mytilene στις 0.7 km από Μυτιλήνηπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουThessaloniki σε 3.6 km από Θεσσαλονίκη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜυτιλήνη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μυτιλήνη να Καλαμάτα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mytilene και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη να Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG) και από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη να Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)