Ταξιδέψτε από Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη

Οργανώστε το ταξίδι σας Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μυτιλήνη
Θεσσαλονίκη
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μυτιλήνη
Αθηνα
Θεσσαλονίκη
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση349 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Θεσσαλονίκη και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις και πορθμείο του Hellenic Seaways, Aegean Airlines, Ryanair, Olympic Air, Volotea ή TrainOSE για να φτάσει Θεσσαλονίκη.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mytilene και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Αθηνα-Θεσσαλονίκη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη (4.2 km από το κέντρο)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Mytilene MJT (βρίσκεται στα 6.5 km από το κέντρο του Μυτιλήνη, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Φτηνές πτήσεις από Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μυτιλήνη

 • MJT Mytilene

Αεροδρόμιο προορισμού στο Θεσσαλονίκη

 • SKG Makedonia

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη πτήσεις;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 αεροπορικών εταιρειών για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο σε αυτή τη διαδρομή: Aegean Airlines ή Olympic Air.
Aegean Airlines Μυτιλήνη ΘεσσαλονίκηOlympic Air Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη

Φτηνές πτήσεις προς Θεσσαλονίκη μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Παρά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ταξιδιού, το Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη η διαδρομή πρέπει να είναι φθηνότερη με τις συνδεδεμένες πτήσεις.
 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Θεσσαλονίκη και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.

Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Θεσσαλονίκη είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Πράγματι, ο στόλος του Hellenic Seaways φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη διασχίζοντας το πορθμείο.

Μυτιλήνη τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Μυτιλήνη. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Μυτιλήνη, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Hellenic Seaways. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Mytilene

Θεσσαλονίκη τερματικά πορθμείων

 • Thessaloniki

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη πορθμείο;

Θα επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλοία του Hellenic Seaways, που είναι σήμερα η μόνη εταιρεία πορθμείων Θεσσαλονίκη.

Hellenic Seaways Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη;

 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη στην οικογένεια.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Όταν επιβιβάζεστε στο Μυτιλήνη σε ένα πλοίο Hellenic Seaways, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Θεσσαλονίκη εντελώς χαλαρή.

τρένο Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Θεσσαλονίκη

 • Thessaloniki / Θεσσαλονίκη

Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη σιδηροδρομικές εταιρείες

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: TrainOSE.
TrainOSE Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη

Είναι Μυτιλήνη συνδεδεμένος με Θεσσαλονίκη με απευθείας τρένο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μυτιλήνη προς το Θεσσαλονίκη χωρίς να γίνουν αλλαγές.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)