Ταξιδέψτε από Μυτιλήνη προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μυτιλήνη προς Ζάκυνθος με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μυτιλήνη προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μυτιλήνη
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μυτιλήνη Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση514 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Μυτιλήνη προς Ζάκυνθος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μυτιλήνη Ζάκυνθος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μυτιλήνη Ζάκυνθοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μυτιλήνη και Ζάκυνθος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μυτιλήνη Ζάκυνθος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Zakinthos, Αεροδρόμιο Mytilene) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ζάκυνθος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μυτιλήνη Ζάκυνθος

Για το ταξίδι του Μυτιλήνη (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) έως Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 514 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ζάκυνθος από Μυτιλήνη αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Μυτιλήνη-Ρώμη και Ρώμη-Ζάκυνθος
έξοδος Μυτιλήνη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Mytilene MJT 6.5 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Vueling Airlines.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Vueling Airlines ή Easyjet που θα σας μεταφέρει Zakinthos (Ζάκυνθος, ΡΡΡ).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μυτιλήνη προς Ζάκυνθος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Vueling Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ζάκυνθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)